Powered by Intercares Nederland

Garantie en Reparatie

Wij hanteren een garantietermijn van 1 jaar op onze producten, uitgezonderd batterijen en accu’s. Hierbij dient er geen sprake te zijn van gebruikersschade (het product dient dus buiten uw schuld om kapot te zijn gegaan). In dat geval kunt u uw product retour aan ons sturen, zie onderstaande reparatie procedure. Wij zullen vervolgens het product op het defect inspecteren en u informeren over de uitkomst en de verdere afhandeling.  Wij streven ernaar u zo snel mogelijk op de hoogte te stellen van onze bevindingen.

Is uw garantietermijn verstreken en wilt u toch uw product bij ons laten repareren. Dat is geen probleem. Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

Indien het product binnen de garantieperiode, buiten uw schuld om, kapot is gegaan, zullen wij het product kosteloos repareren of vervangen. Mocht repareren of vervangen niet mogelijk zijn, dan ontvangt u van ons het aankoopbedrag retour.

De reparatie procedure is als volgt:

  • Stuur een email naar administratie@intercares.nl met de reden waarom u, uw product wilt laten repareren. Mogelijk zullen wij nog een aantal vragen stellen n.a.v. uw verzoek.
  • Indien akkoord, ontvangt u een reparatielabel waarmee u, uw product naar ons toe kunt sturen. Houd er rekening mee dat het reparatielabel 3 dagen geldig is en het dus van belang is dat u het postpakket binnen 3 dagen afgeeft op een PostNL pakket punt. Valt uw te repareren product binnen de garantieperiode dan zijn de verzendkosten voor onze rekening. Indien het buiten de garantieperiode valt, dan zijn wij genoodzaakt deze kosten aan u door te berekenen.
  • Wij verzoeken u het te repareren product goed verpakt naar ons toe te sturen, met bijgaand garantie/reparatie formulierzodat het product niet verder kapot kan gaan tijdens transport. Let op, zonder bijgaand garantie/reparatie formulier kunnen wij het te repareren product niet in behandeling nemen.

 

Garantie Refurbished producten

Ook voor onze refurbished producten geldt een garantietermijn van 1 jaar, uitgezonderd batterijen en accu’s. Ook in dit geval dient er geen sprake te zijn van gebruikersschade. Zie bovenstaande reparatieprocedure voor verdere afhandeling.